Bodemisolatie met isolatieparels

Deze isolatieparels zijn duurzaam en behouden altijd hun isolatiewaarde. Tevens zijn ze bestand tegen schimmels, vocht en diverse natuurlijke zuren. De parels worden door middel van luchtdruk, via het kruipgat of kruipluik, de kruipruimte ingeblazen. De aan te brengen laag in de kruipruimte is afhankelijk van de gewenste isolatie-waarde.

Adviesgesprek aanvragen

Wat is bodemisolatie?

Onder de vloer is er nog een stuk ruimte dat vaak vocht en koude lucht met zich mee brengt. In deze kruipruimte zal onze specialist een isolatie materiaal toepassen op de bodem van de vloer. Nadat de isolatie is toegepast zal de vloer warm aanvoelen. Tevens beschermt de isolatie de vloer beter tegen schimmelvorming zo bent u ook nog eens is goed beschermt.

Hoe wordt bodemisolatie toegepast?

Als u inderdaad bodemisolatie wil laten uitvoeren dan komen wij op de aangegeven dag bij u met het afgesproken isolatie materiaal en de benodigde machines. Wij spuiten dan door middel van een slang het isolatie materiaal via het kruipluik, of via een (tijdelijke) opening, op de bodem van de kruipruimte. Een tijdelijke opening zullen wij ook weer dichtmaken. Bodemisolatie realiseren wij binnen 1 dag en geeft geen rommel. In de meeste gevallen komt er een dikte van 20 cm in uw kruipruimte te liggen, mocht uw kruipruimte hoger zijn kan er ook een dikkere laag worden aangebracht.

 

Kruipruimte isolatie

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van MDB Isolatie weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met Isobooster Isolatie folie.

Advies gesprek aanvragen Portfolio

Services

Dak isolatie

Al de warmte stijgt naar boven, deze kunt u het best behouden met isolatie!

Lees verder

Spouwmuur isolatie

Van buiten uit de spouwmuur isoleren?

Lees verder

Vloerisolatie

Geen last willen hebben van een koude vloer?

Lees verder

Stuur een bericht