Wat is vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt er aan de onderzijde van een vloer isolatiemateriaal aangebracht zodat u de warmte behoud. Voor elk vloer weten wij de juiste techniek toe te passen en de juiste materiaal te gebruiken.

Adviesgesprek aanvragen

Wat is de beste vloerisolatie?

Heeft u interesse in vloerisolatie? Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer te isoleren. Welke soort de beste vloerisolatie in de kruipruimte is, is afhankelijk van een flink aantal factoren. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Dat geldt ook voor een vloer boven een vochtige of een heel droge kruipruimte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Wij komen graag – gratis en vrijblijvend – bij u langs om te kijken welke isolatie het best bij uw woning en uw wensen past.

Vloerisolatie voorkomt koude voeten

Koude voeten. Veel mensen hebben daar last van. Met vloerisolatie voelt de vloer vanaf dag één veel prettiger aan. De vloer koelt namelijk minder snel af. U hoeft uw ketel minder te laten stoken. Mensen die hun vloer hebben laten isoleren merken ook dat ze geen last meer hebben van optrekkend vocht uit de kruipruimte.

Services

Bodem isolatie

In de kruipruimte isolatie plaatsen zal helpen uw vloer warm te houden.

Lees verder

Spouwmuur isolatie

Van buiten uit de spouwmuur isoleren?

Lees verder

Dak isolatie

Al de warmte stijgt naar boven, deze kunt u het best behouden met isolatie!

Lees verder

Stuur ons een bericht